Monday, 19 December 2011

DUNIA ALAM MAYA bermula hari ni!

LAMBAT x aku baru terkiyal2 nak buat blog.. (actually xde istilah lambat or terlewat dlm dunia ni..yg pling penting cuba dulu *statement nak sedapkan hati org yg ketinggalan zaman nih!*)
first of all, tq Noor Hidayah Musa sebab sudi jadi mentor den! 

TIBER2 terasa nak buat blog! tapi knaper yek??reason nye simple jer...
PERTAMANYA : supaya anak, cucu, cicit aku nnt dapat share n tgok sendiri sisi2 kehidupan emak, nenek, moyang atau cik nyang depa nie yang xberapa nak gemilang, cemerlang n terbilang!

KEDUANYA: saje nak tittipkan luahan hati yg xberapa tulus suci nie.. kadang2 tu gossip yg xberapa nak hot n lebih kurang hot aku ataupun kengkawan aku sendiri..hehe

KETIGANYA: ketiga nie baik sikit la kot... (susun ayat skema jap) "supaya saya dapat berkongsi ilmu n pendapat2 yg ILMIAH pada rakan2 yg meng'view' blog saya nanti"... especially tentang subject yg saya tgh 'menelaah' nie! 

KEEMPATNYA: saje je la nak buat blog! nak layan perasaan sendiri2.. (bacer balik entry n tersenyum sorg2) bukan ape kengkadang nie manusia pon ade yg jenis dok ada habit "short term memory lost" macam aku...so bila bacer balik entry bolehlah teringat-ingat kenangan lalu..ceceh!

ok la eh...saje jerk nie nak testing2 post first entry! nak warming up!...
NOTA KAKI UNTUK SIFU (Noor Hidayah Musa) : nak lawan sifu punya blog! jagaaa ko! haha..

5 comments:

  1. lawan tokeyyy nh...
    baru buat beberapa minit dah ramai follow...
    ishh xleh jadi nie..
    ahahaha...
    selamat dtg ke alam blogger..
    :))

    ReplyDelete
  2. wowww ada belogg? baru ju tahuuu. hihi. welcome to blogger land. =))

    ReplyDelete
  3. JUE:bukan baru jue taw..tapi baru buat dgr ceter nyee.. hee

    SIFU: belum dapat lawan lagi 24 follower ko..hehe
    tq sifu for the wish.. teruskan tunjuk ajar anda! :)love sifu.. im tongga lagi!

    ReplyDelete

Share

Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...